Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود صباحی‌زاده، معاون فرهنگی و دانشجویی واحد بندرعباس در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره زلزله شب گذشته در استان هرمزگان گفت: کانون زلزله در روستایی به نام سایه خوش قرار داشته است که ما بین بندر خمیر و بندر لنگه قرار دارد، اما واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در این دو شهرستان متحمل آسیب نشدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر گروه‌های جهادی دانشگاه مشغول به فعالیت هستند؛ بسیج دانشجویی و گروه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس اکنون در حال کمک به آواربرداری و بررسی شرایط هستند.

این عضو هیات علمی و استاد دانشگاه درباره شرایط برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها و مدارس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان افزود: روز پنج‌شنبه ۸ تیر امتحانات دانشگاه‌ها و مدارس دانشگاه آزا

معاون فرهنگی و دانشجویی واحد بندرعباس با اشاره به قرارگیری فضای دانشگاه به زلزله زدگان افزود: از شب گذشته دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر خمیر به دستور ریاست در اختیار مردم زلزله زده قرار گرفته و به‌رغم اینکه ساختمان‌های دانشگاه چند طبقه هستند و شاید خیلی مناسب اسکان نباشند، اما محوطه و فضای باز دانشگاه در اختیار مردم، دانشجویان و کارکنان دانشگاه قرار گرفته است تا بتوانند در این محیط اسکان پیدا کنند و تا صبح عده‌ای از مردم در آنجا ساکن بودند.

وی با اشاره به ظرفیت‌های انسانی موجود دانشگاه آزاد اسلامی و تجربه این مجموعه در کمک‌رسانی و شرایط مشابه گفت: اعضای بسیج دانشجویی و گروه جهادی دانشگاه در منطقه حضور دارند و در حال نیازسنجی مجموعه هستند. در زلزله قبل که حدود یکسال پیش در منطقه فین استان هرمزگان رخ داد، بحث برگزاری کلاس‌های آموزشی و روانشناسی را داشتیم و اعضای گروه جهادی دانشگاه کاملا در آنجا مستقر بودند و به همین شکل در این واقعه حضور داشته و  بنا داریم تا کمک‌های نقدی‌ را  از طریق اساتید، دانشجویان کارکنان جمع‌آوری و به مجموعه‌ها مربوطه تقدیم کنیم.

معاون فرهنگی و دانشجویی واحد بندرعباس در رابطه با مقاومت سازه‌های دانشگاه آزاد اسلامی در استان و میزان مقاومت آنها در چنین حوادث غیر مترقبه افزود: مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان با توجه به اینکه هم معماری خوب و منطبق با شرایط استان‌ را دارا است و هم اینکه از سازه خوبی برخوردار است، جای نگرانی‌ را برای دانشجویان‌ کارکنان و خانواده‌های آنها باقی نمی‌گذارد و به راحتی در برابر زلزله‌هایی به شدت تا 7 ریشتر مقاومت می‌کنند. در دفعات پیشین مشکلی برای سازه‌های دانشگاه آزاد اسلامی پیش نیامد، اما با توجه به نظر متخصصان شاید نیاز به بهسازی داشته باشد، اما اکثر ساختمان‌های دانشگاه آزاد اسلامی به‌دلیل نوساز بودن مشکلی در این زمینه ندارند.

صباحی‌زاده درباره وضعیت دانشجویان خوابگاهی مستقر در استان تاکید کرد: ما در حدود ۳۲۰ تا ۳۵۰ دانشجوی خوابگاهی داریم و یکی از نگرانی‌های اصلی و جدی ما بحث دانشجویان خوابگاهی و شرایط خوابگاه‌ها بود که پس از پایان امتحانات در هفته گذشته، تقریبا تمام دانشجویان خوابگاهی به شهرهای خود برگشتند و خوابگاه‌ها و سرای دانشجویی را تخلیه کردند و در مجموع مشکل خاصی وجود ندارد.

وی افزود: عموم مردم که هزار و ۶۰۰ نفر هستند، تقریبا صد در صد منازلشان تخریب شده و از تمام دانشگاهیان دعوت می‌کنیم تا در بازسازی و بهسازی آنجا همراهی کنند. مدنظر داریم تا نیروهای مرکز مشاوره و روانشناسی و گروه‌های آموزشی و جهادی خود را در آن منطقه مستقر کنیم تا هم بحث مشاوره‌های روانشناسی را برای کودکان و بزرگسالان داشته باشیم و هم بحث بهسازی، آواربرداری و نصب چادرهای امدادی در آنجا با سرعت بیشتری پیشرود؛ همچنین بحث آموزش مهارت‌هایی که در این حوزه و در این شرایط مورد نیاز مردم و در دستور کار قرار گرفته است.

معاون فرهنگی و دانشجویی واحد بندرعباس درباره تسهیلات و تخفیف‌های اعطایی به دانشجویان آسیب دیده و خانواده‌هایشان گفت: در اولین جلسه هیات رئیسه دانشگاه این موضوع را مطرح  می‌کنیم تا برای دانشجویانی که در کانون زلزله قرار داشتند و خود و خانواده‌هایشان دچار آسیب‌های مادی و معنوی شدند، امتیازاتی از قبیل تخفیف شهریه و همچنین خدمات و تسهیلات همچون وام‌های کوتاه مدت و موارد دیگر از این دست را برای آنها در نظر بگیریم. همچنین درباره خسارت‌های ناشی از زلزله برای کارمندان، همکاران و اعضا هیات علمی دانشگاه باید به این نکته تاکید داشت که هیچ گزارشی تاکنون به ما نرسیده است، چرا که با توجه به فاصله کانون زلزله از واحدهای دانشگاهی هیچ‌کدام از کارکنان در این شهرستان زندگی نمی‌کنند و مستقر نبودند.

انتهای پیام/

زهرا سلیمانی کد خبر: 1146262 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس دانشگاه آزاد اسلامی جهادی دانشگاه استان هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۴۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش توجه به پژوهش‌های علمی در مدیریت بلایای طبیعی بی‌بدیل است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سومین گردهمایی سالگرد زلزله مرگبار سال ۱۳۳۹ شهر لار با حضور پژوهشگران، مسئولان شهرستان لارستان و شهر‌های همجوار در شورای اسلامی شهر لار برگزار شد.

رسول قنبری، عضو هیئت علمی گروه جغرافیای دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان در این مراسم با بیان ویژگی‌های جغرافیایی منطقه لارستان و تحقیقات انجام شده در دانشگاه آزاد اسلامی لارستان در این زمینه اظهار کرد: در صورت هماهنگی دستگاه‌های مختلف اجرایی اعم از حوزه مسکن و شهرسازی، نظام مهندسی، شهرداری‌ها و نهاد‌های مرتبط با متخصصان امر زلزله شناسی این واحد دانشگاهی می‌توان بر بسیاری از مخاطرات طبیعی فائق شد.

وی نقش توجه به پژوهش‌های علمی در مدیریت بلایای طبیعی بی بدیل دانست و افزود: نگرانی در ارتباط با زلزله نه تنها ناشی از وجود گسل‌های موجود در منطقه لارستان است؛ بلکه ناشی از مسائلی همانند گنبد‌های نمکی و دیگر فاکتور‌های مربوطه است. با توجه به معماری شهر لار، اکثر نقاط شهر جزء نقاط آسیب پذیر از منظر خطرات زلزله نبوده و نگرانی زیادی در این زمینه نباید داشت.

عضو هیئت علمی گروه جغرافیای دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان  با اشاره به اینکه در این واحد دانشگاهی پژوهش‌های بسیاری قوی و تخصصی در زمینه زلزله و ویژگی‌های جغرافیایی منطقه لارستان انجام شده و یا در حال انجام است از صاحبنظران خواست برای اطلاع بیشتر از این موضوع به حوزه پژوهش و گروه پژوهشی جغرافیای طبیعی واحد لارستان مراجعه کرده و از مسئولان اجرایی شهرستان و استان درخواست کرد در راستای استفاده علمی از این پژوهش‌ها و فعالیت‌های تخصصی و اجرایی با این واحد دانشگاهی در ارتباط باشند.

مهدی زارع رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان نیز به بیان دلایل بلایای طبیعی و مخاطرات اقلیمی از منظر قرآن و احادیث پرداخت و خواستار توجه توأمان به ریشه‌های علمی و اعتقادی بسیاری از رویداد‌های غیر قابل پیش بینی و یا قابل پیش بینی طبیعی شد.

به گزارش آنا، زلزله مهیب سال ۱۳۳۹ شهر لار بیش از ۴۰۰ نفر را به کام مرگ کشاند و ۷۵ در صد از خانه‌های این شهر را ویران کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همبستگی دانشگاهیان هرمزگانی با دانشگاهیان سراسر جهان در دفاع از مردم غزه
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) گامی به سوی یکپارچگی در معماری
  • سروری‌مجد: مدارس عالی مهارتی برای رفع نیاز صنایع تأسیس می‌شوند
  • اردوی جهادی ۷۰ نفره دانشجویان بسیجی علوم پزشکی گلستان
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • قرارگاه جهادی زیرکوه درحال خدمت‌رسانی به سیل زدگان/۳۰ مورد امداد
  • رقابت داوطلبان آزمون سراسری در سروستان
  • نقش توجه به پژوهش‌های علمی در مدیریت بلایای طبیعی بی‌بدیل است
  • دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان میزبان حدود ۱۷۰۰ نفر از داوطلبان خواهد بود